Eveliina Mustan Pitsin Yössä

18 heinä

 

63631

Esiintymisryhmä Valonpilkkeessä pianoa ja huilua soittava turkulainen laulaja Eveliina Jaatinen oli mukana tämän vuoden Mustan Pitsin Yössä Raumalla. Hän esiintyi yhtyeensä Uusi Suola kanssa omassa konsertissa.

Mustan Pitsin Yöstä kertoo myös muuten Jukka Saarisen sanoittama tango Yhdestoista hetki, joka tuli toiseksi Seinäjoen tangomarkkinoiden sävellys- ja sanoituskisassa vuonna 2009. Sen sävelsi turkulainen Risto Pahlama ja levylle rock-tangon lauloi tangoisännän roolista viime vuosina tutuksi tullut vuoden 2008 tangokuningas Jukka Hallikainen. Uuden Suolan konsertissa ei ainakaan tällä kertaa tätä tangoa kuultu, sillä konsertin ideana oli esittää vanhaa iskelmää jazzraameissa.

Uuden Suolan debyyttikonsertti oli hienoa kuultavaa ja salintäyteinen yleisö eli jokaisessa tahdissa haltioituneena.

Täältä löytyvät Rauman Mustan Pitsin Yön ohjelmat. Uusi Suola sivulla 33.

Täältä voit kuunnella tangon Yhdestoista hetki