Tangokuningattaren tatuoinnit

18 heinä

Seinäjoen tangomarkkinoilla uudeksi tangokuningattareksi valitulla tamperelaisella Maria Tyysterillä on näyttäviä tatuointeja, jotka kertovat hänelle tärkeistä elämän tapahtumista.

Tangomarkkinoilla huomiota sai osakseen Marian selän puolella, oikeassa olkapäässä oleva Taistelija -tatutointi.

– Se on syntynyt Arja Korisevan esittämästä tangosta Minä taistelen, jonka sanoituksessa kerrotaan, että ”olen leijonamieli voittamaton, jolla enkelinsiivet sielussaan on”… Maria paljastaa.

Laulu osallistui muutama vuosi sitten Seinäjoen tangomarkkinoiden sävellys- ja sanoituskisaan ja tekstin siihen on tehnyt tangokisoihin hyvällä menestyksellä jo kaksi vuosikymmentä osallistunut Jukka Saarinen. Laulun on säveltänyt Kikka Laitinen.

Uudella tangokuningattarella on muuten ainakin kolme muuta tärkeää tatuointia. Vasempaan olkavarteen on tatuoitu tähtikuvio, joka kertoo rakkaudesta perheeseen ja läheisiin. Toisen jalan pohkeeseen on tatuoitu muistomerkki käydystä armeijasta ja sen tarkemmin määrittelemättömässä paikassa on näyttävä tatuointi Raju rakastaja. Sekin on inspiroitunut uusista tangoista.

Tästä voit kuunnella Arja Korisevan esittämänä tangon Minä taistelen.