Esiintymiset

Iloa, valoa ja voimaa!

Valonpilkettä elämään

hyppy_1000px

Valonpilke on toimittajana, runoilijana ja sanoittajana tunnetuksi tulleen Jukka Saarisen tekstien pohjalle perustettu iloinen ja valovoimainen esiintyjäryhmä. Vuonna 2014 perustettu ryhmä haluaa tuoda kuulijoilleen iloa, valoa ja voimaa erityisesti kahden enkelirunokirjan ympärille rakennetuilla Enkeli kanssasi -ohjelmapaketeillaan.

Valonpilkkeen ydinryhmään kuuluvat monipuoliset musiikin ammattilaiset Tarja Kupias (sävellykset, laulu, lausunta), Eveliina Jaatinen (piano, laulu), Lotta Valtanen (laulu, kitara) sekä Jukka Saarinen (runot, käsikirjoitukset, sanoitukset, kerronta).

Esiintymisryhmällämme on valmiina 2-4 henkilön esiintymiskokonaisuuksia teemalla Enkeli kanssasi. Esitykset sopivat niin pieniin työpaikkatapahtumiin, yritysten hyvinvointipäiviin ja strategiakouksiin kuin palvelukeskusten ohjelmatarjontaan tai isoihin tilaisuuksiin seurakuntakeskuksissa ja kirkoissa. Kaikkiin esiintymisiin voidaan helposti räätälöidä paikallista tunnelmaa tai yritysten omaa sisäistä yhteishenkeä. Kirkkotilaisuuksia voidaan haluttaessa laajentaa konserttityyppisiksi tapahtumiksi.

Enkeli kanssasi -esityksiin liittyvistä lauluista on vireillä eri esittäjien tulkitsema musiikkialbumi vuoden 2015 aikana.
Lisätietoja kertovat mielellään ja esiintymistilauksia ottavat vastaan Popastar (Tarja Kupias 044-3766033) ja Sanarakas Oy (Jukka Saarinen 050-3000772).